Als dank voor betrokkenheid en gulle gaven houden wij Oetels speciaal voor onze donateurs aan het begin van het nieuwe jaar de Nieuwjaars Snèrtreceptie. Er speelt een gezellig muziekje en we delen echte Oeteldonkse snèrt uit samen met zacht spek gedragen door een heerlijk stukje roggebrood. We toosten en wensen iedereen een fantastisch nieuwjaar. Foto’s hiervan kun je vinden op de fotopagina van het Oetelkonzèrt.

Minikonzert-2014a  Snèrtreceptie 2014 Mini Oetelkonzèrt

De Snertreceptie op 12 januari 2014 in het Theater aan de Parade was een heel bijzondere!

Na 22 jaar, aan de vooravond van het 50e Oetelkonzert, trad Oetel Frans Maas terug als voorzitter van de Stichting Oetelkonzert. “Het is mooi geweest, nou maar eens een ander!” Frans schoof Oetel Fred Rademaker naar voren. En die heeft er zin in.

Vanwege dat nakende 50e Oetelkonzert had het de Stichting behaagd om haar geliefde donateurs een Minikonzert aan te bieden.  Het klassiek geschoolde muzikale duo Stenzel & Kivits voerde aanvankelijk een serieus concert op, wat al snel ontaardde in een totale chaos.

Na afloop van dit “concert” vond de Snertreceptie plaats in de Pleinzaal, muzikaal omlijst door een optreden van het orkest “Ballroom Syncopators”.

De Oetels kijken terug op een geslaagde zondagmiddag!

snert4 snert3
snert2 snert