Sinterklaas

Sinterklaas 2013 was weer hilarisch. Prima lokatie en erg leuke,humoristische, zeer goed voorbereide en adrem sinterklaas (www.debosschesinterklaas.nl) en dito gedichten.

Sinterklaas Oetels 2013 1                     Sinterklaas Oetels 2013 2

11 november
Uiteraard doen wij ook mee met de officiële start van het carnavalsseizoen op 11 november. Tijdens 11-11 in 2011 kon er getrouwd worden op de mèrt. De huwelijksvoltrekking werd verzorgd door onze eigen Peer vaan den Muggeheuvel. Dus dachten wij; “dat willen we wel eens zien, kijken of dat een beetje goed gaat”, aldus geschiedde.

 trouwen-1111  trouwen-1111a

trouwen-1111b

Toepen met de Bambergers
Met Halfvasten toepen wij tegen de leden van CV De Bambergers. Meestal winnen wij met verve. Omdat De Bambergers niet zo goed tegen hun verlies kunnen hebben ze op een geveven moment de (wissel)beker “platjes” gewalst. Maar ach, een platte bokaal is ook een bokaal. Wel zo handig, neemt die niet zoveel ruimte in.

Jeu de boules
Op een zondagmorgen in mei spelen wij, meestal in de Uilenburg, een stevige pot Jeu des boules. Doel: de oorkonde in de wacht slepen. Hulpmiddelen: een natje een droogje.

ALV
Naast alle activiteiten vergaderen we 1 keer per maand op wisselende locaties in
‘s-Hertogenbosch. Hier bespreken we de lopende zaken, delen lief en leed en sluiten meestal af met een borrel.

 ALV1

 ALV

Het Zomergebeuren
Een dag voor de ons, de Oeteldames en de kinderen. Op het programma staan altijd Culturele, Culinaire en Sportieve activiteiten.

Jaarfeest
Elk jaar vieren wij ons zoveel jarig bestaan. Gezamenlijk met de partners wordt er dan iets cultureels gedaan en uitgebreid geborreld en gegeten. We vieren dat we weer een gezellig jaar hebben gehad en proosten op de nog vele jaren die komen gaan.

Oudjaarsreceptie
Op een van de laatste dagen van het jaar komen wij met onze Oetellieves samen om op het voorbije jaar terug te blikken.