Oetelvertroetelplèk

Raamsticker Oetelvertroetelplek

Als CV de Oetels hebben wij in vol ornaat op donderdag 22 januari 2015 de eerste keurmerken uitgereikt aan een aantal horecagelegenheden in ’s-Hertogenbosch. Het keurmerk wordt gevoerd onder de naam:

“Oetelvertroetelplek”

Deze onderscheidingen worden uitgereikt aan de horecagelegenheden waar de kunst der gastvrijheid op een zeer hoog niveau wordt gebezigd. Oftewel daar kun je, ook als niet-Oetel, goed vertoeven, zowel tijdens als buiten Carnaval. Het keurmerk is te zien middels een raamsticker op de voordeur, een bordje in de etablissement en een oorkonde (bekijk hier de oorkonde).

Het keurmerk hebben we bedacht omdat we het leuk vonden onze meest geliefde horecagelegenheden in het zonnetje te zetten. Uiteraard hebben we weldegelijk gekeken of het niveau van de service en kwaliteit goed genoeg was. We hebben dit zelf uitgetest en ervaren. Werd soms wel wat laat, da wel, maar lekker en gezellig was het.

Het keurmerk is bedacht, uiteraard, met de van ons bekende vette knipoog. Dit is ons keurmerk, wij vinden dat de Oetelvertroetelplekken hun titel verdiend hebben. Je kunt er gerust naar toe gaan, gezelligheid, service en een goede kwaliteit verzekerd.

De Oetelvertroetelplèkken in Oeteldonk (in willekeurige volgorde, da wel):
+ De Smidse
+ Café de Basiliek
+ Café de Boulevard
+ Feestcafé Lalalaa
+ Café mijn Tante
+ Café Bar le Duc
+ Wijnbar bij Dirk
+ Restaurant Het Groote Genoegen
+ Brasserie De Meijerijsche kar
+ Café ’t Pantoffeltje
+ Stadsherberg Het Pumke

In de toekomst komen er nog wel een paar bij, we zijn nog bezig, maar het werd een bietje veel voor één avond.