Welkom bij het Oetelkonzèrt!

De stichting Oetelkonzèrt is al weer druk met de komende 55e editie test. Meer informatie hierover kunt u vinden op de pagina van het Oetelkonzèrt 2019. De artiesten die er hun opwachting zullen maken zijn inmiddels ook al bekend.

Het Oetelkonzèrt heeft met zijn 55e verjaardag al een hele geschiedenis achter de rug. Meer informatie hierover vindt u op de pagina historie. Ook werd er in al die jaren veel beeldmateriaal en video’s verzameld kijk en geniet er van! We hebben zelfs alle programmabuukskes vanaf het 1e Oetelkonzèrt online gezet. Eg leuk om door te bladeren. Voor nog meer informatie kun je ook terecht op de eigen website van de stichting Oetelkonzert.

51e Oetelkonzert

Wilt u overigens als bedrijf adverteren in het programmaboekje of wilt u meer weten welke kansen er voor u liggen om als bedrijf, met relaties of personeel, het Oetelkonzèrt bij te wonen of te ondersteunen, laat het ons dan weten via het contactformulier van de Stichting Oetelkonzèrt. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Via het Oetelkonzèrt komt u namelijk onder de aandacht van een wellicht voor u interessante doelgroep in een sfeervolle setting.

Een aantal leden van CV de Oetels heeft ook zitting in het dagelijks bestuur van de Stichting Oetelkonzèrt. Deze bestuursleden zijn:

– Fred Rademaker          voorzitter / programmering
– Ad van der Heijden      secretaris / voor- en na- gebeuren / kaartverkoop
– Hans Kok                    penningmeester / kaartverkoop / vice voorzitter
– Henk Jan Ravenshorst  versiering en decoratie
– Fedde Vennix              grafische vormgeving

Voor nog meer informatie kijk dan op de site van de stichting Oetelkonzèrt.

(Het Oetelkonzèrt wordt geproduceerd, in nauwe samenwerking met de philharmonie zuidnederland door een stichting die financieel en juridisch onafhankelijk is van de CV de Oetels).

Publiek