Nog even in het kort het stappenplan:

Stap 1:  Ga naar https://classic.nl/concertinhuis

Stap 2:  Klik rechtsboven op login en maak een GRATIS account aan, dit kan vanaf nu.

Stap 3   Kies voor het juiste concert van de Philharmonie Zuidnederland     (57e oetelkonzert).

Stap 4:  Kies afbeelding Vouchercode en voor de code in

Stap 5:  Log vanaf 15 minuten voor aanvang van de livestream in met uw account

Stap 6:  Geniet van de livestream van het Oetelkonzert, Concert gemist of wil je later kijken, bekijk met de inlog (voucher) code nog 2 maanden via je account

Het 57e Oetelkonzèrt: “Oetelkonzèrt gaot viraal!” 

Dus het Oetelkonzèrt gaot deur. Op vrijdag 12 februari, de vrijdag voor Carnaval, kunt u erbij zijn. Maar

dan wel op afstand. Vanuit bijvoorbeeld uw huiskamer. Voor het eerst sinds 1963 niet op dinsdagavond. En hopelijk ook voor het laatst. In samenwerking met het Theater aan de Parade, Omroep Brabant, L1 regionale omroep Limburg en de PZN, de “philharmonie zuid nederland”.

Het wordt een Oetelkonzèrt, bijna zoals u dat van ons gewend bent. Met de Philharmonie Zuid Nederland. En met een zorgvuldig samengesteld progra

mma, vakkundig aan elkaar gepraat, met solisten en overgoten met Oeteldonkse saus.

Ook het Oetellied zal niet ontbreken. En dat alles mee te beleven op uw computer, tablet, telefoon of uw televisie.

Bent u donateur, dan ontvangt eind januari een brief met de inlogcode. Bent u geen donateur maar wilt u dit unieke Oetelkonzèrt ook meemaken? Neem dan contact op met ons kaartenbureau.

Nogmaals voor de goede orde, normaal gesproken is het Oetelkonèrt altijd de dinsdag voor carnaval maar nu vanwege samenwerking met twee provincies en meerdere steden wordt het Oetelkonèrt uitgezonden op vrijdagavond voor carnaval!

Donateurs, sponsoren, meugelijk maokers, grootschenkers enzovoorts krijgen een brief met persoonlijke inlogcode.

Wilt u er ook graag van genieten neem dan contact op met ons kaartenbureau of stuur een mail aan de Oetels via ons contactformulier.

Voorlopig gaat het oetelkonzèrt 2021 door, we gaan het proberen. Best wel spannend….

Wordt donateur van de Oetels en kom zo in aanmerking voor kaarten… lees onderstaande brief

Oetelkonzèrt 2021

57e Oetelkonzèrt gaat door!

 ‘s-Hertogenbosch, juli 2020                                     

Beste Oeteldonker,

Hoe gaat het Oetelkonzèrt 2021 er uitzien? Dat weten we nog niet precies. Maar één ding staat vast. Het Oetelkonzèrt 2021 gaat door! Hierover zijn we in druk overleg met het Theater aan de Parade in samenwerking met De Brabanthallen.

Noteer dus alvast 9 februari 2021 in uw agenda.

Uiteraard weten we nog niet precies wat de voorwaarden worden vanwege corona. In september wordt dat duidelijker, na afstemming tussen de veiligheidsregio’s, het Rijk en de gemeente. Er zijn al meerdere scenario’s uitgewerkt. In alle scenario’s is een bijzonder Oetelkonzèrt mogelijk! We zien de nieuwe situatie als kans om weer andere wegen in te slaan. Culturele Gein – Geinige cultuur, dat is ons motto en dat spoort aan tot creativiteit. U kunt ervan op aan dat het in ieder geval een onvergetelijke avond wordt.

Maak nu uw donateursbijdrage over

Zoals u weet is het Oetelkonzèrt razendsnel uitverkocht. Kaarten worden toegewezen op volgorde van ontvangst van uw donatie. Dus maak uw donatie nu over op rekeningnummer NL34 INGB 06 74 83 97 57 ten name van Stichting Oetelkonzèrt te ’s-Hertogenbosch, onder vermelding van uw postcode en huisnummer. Dan bent u in ieder geval verzekerd van de optie op twee entreekaarten. De donatie is minimaal €15,- en uw steun met een hoger bedrag wordt in deze tijd nog meer gewaardeerd. Wij sturen u dan in november uw donateurs- en bestelkaart toe.

Bij voorbaat onze hartelijke dank. Wij wensen u een zonnige zomer toe.

Met vriendelijke groet,

 

Fred Rademaker,                                                                      Fedde Vennix,

Voorzitter Stichting Oetelkonzèrt                                               Voorzitter Carnavalsvereniging de Oetels

 

Als u donateur wordt of bent, gebruiken wij uw persoonsgegevens. Dit doen wij natuurlijk niet zomaar. Daar zijn regels voor. En daar houden wij ons aan. Hoe we dat doen leest u op onze website www.oetelkonzert.nl onder privacy statement.