55e Oetelkonzèrt 2019

Voor 2019 staat het 55e Oetelkonzèrt op het programma. Wij vieren het 11e lustrum! En daarom sparen we kosten noch moeite om ù op dinsdag 26 februari 2019 een fantastische avond te bezorgen.

Vanaf 1964 hebben de Oetels ieder jaar, zonder onderbreking, op de dinsdag voor Carnaval dit muzikale megaspektakel georganiseerd. En dan kom je vanzelf aan de 55e editie. Een bijzonder getal, u snapt hem: 11×5 Oetelkonzèrten. En da`s een fisje wert! We gaan stevig uitpakken.  Neem met regelmaat een kijkje op deze site of op de Oetelkonzèrt-site en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

We hebben voor dit 55e drie jonge, ambitieuze en talentvolle solisten kunnen contracteren. Behalve dat zijn ze heel verschillend:

Om te beginnen is daar de prachtige Shirma Rouse, wiens “enorme bereik en rijke stemgeluid haar tot één van de meest gevraagde zangeressen van Nederland maakt”. Shirma treedt dan ook op met alle groten der aarde in Nederland. Neem een kijkje op haar website

Direct gevolgd door de bariton Martijn Sanders. Martijn zingt al zo’n twintig jaar. En die jaren zijn hem niet aan te zien. Begonnen als lichte bariton is hij langzaam doorgeschakeld naar het zwaardere werk. En zo is Martijn zangtechnisch van alle markten thuis. Hij zal ons zeker gaan verrassen! Ook Martijn heeft een informatieve website . Neem eens een kijkje!

En we sluiten dit rijtje af met sopraan Bernadeta Astari. Dertig lentes jong en geboren in Djakarta. En zingen, dat kan ze. Bernadeta is in 2012 Cum Laude klassieke zang afgestudeerd aan het conservatorium van Utrecht. Ons Oetelkonzèrt met lokale hoogwaardigheidsbekleder Peer van de Muggenheuvel is voor Bernadeta niks om zich druk over te maken: in 2014 trad ze op voor 53 wereldleiders! Ook zij heeft een mooie website . Druk op het linkje!