Zoek je contact met het bestuur of één van de leden van de Carnavalsvereniging de Oetels dan verzoeken wij je vriendelijk het contactformulier te gebruiken bestemd voor de CV de Oetels.

Als vereniging hebben we besloten dat we de komende 111 jaar nog willen blijven bestaan. We staan daarom altijd open voor gezellige, leuke jonge aanwas (helaas dames, alleen kerels) die zich willen aansluiten. Heel eenvoudig is dit echter niet want we hebben een uiterst geheime aannameprocedure. Aanmelden voor CV de Oetels kan helaas niet via het contactformulier. Je kunt namelijk (nog) geen koud biertje sturen via de digitale snelweg. Heb je interesse om je bij ons aan te sluiten? Dan zouden we zeggen, spreek ons aan, zoek ons op, deel wat bier uit en dan hebben we het erover.

Zoek je contact met een vraag of opmerking over Het Oetelkonzèrt dan verzoeken wij je gebruik te maken van het contactformulier van de stichting Oetelkonzèrt.

Wil je overigens als bedrijf adverteren in het programmaboekje van Het Oetelkonzèrt of wil je meer weten welke kansen er liggen om als bedrijf of organisatie, met relaties of personeel, Het Oetelkonzèrt bij te wonen en/of te ondersteunen, laat het ons dan weten, eventueel eveneens via het contactformulier. Wij nemen dan spoedig contact met u op; vanzelfsprekend zijn er dan meerdere mogelijkheden. Via het Oetelkonzèrt komt u namelijk onder de aandacht van een wellicht voor u interessante doelgroep in een sfeervolle setting.

Fysieke post kun je sturen naar:
CV de Oetels of Stichting Oetelkonzèrt
Postbus 1003
5200 BA ‘s-Hertogenbosch

Bedankt voor de moeite war, houdoe.

de Oetels