Wilt u contact hebben met het bestuur van de Stichting Oetelkonzèrt vul dan aub onderstaand formulier in. De stichting Oetelkonzèrt neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Hebt u als bezoeker of donateur vragen dan verzoeken wij u daarvoor ook onderstaand formulier te gebruiken. Graag uw aandacht voor het volgende:
Particuliere donateurs van het Oetelkonzèrt kunnen in de voorverkoop maximaal 2 toegangskaarten bestellen. Gezien de grote belangstelling geschiedt de toewijzing van de aanvragen op basis van volgorde van binnenkomst.

Wilt u als bedrijf adverteren in het programmaboekje of wilt u meer weten welke kansen er liggen om als bedrijf of organisatie, met relaties of personeel, het Oetelkonzèrt bij te wonen en/of te ondersteunen, laat het ons dan weten, eventueel eveneens via het onderstaande contactformulier. Wij nemen dan spoedig contact met u op; vanzelfsprekend zijn er meerdere mogelijkheden. Via het Oetelkonzèrt komt u namelijk onder de aandacht van een wellicht voor u interessante doelgroep in een sfeervolle setting.

U kunt dit formulier gebruiken. U kunt ook verder kijken voor meer informatie op de website van stichting Oetelkonzèrt.

Dank voor de moeite!
Bestuur Stichting Het Oetelkonzèrt

  Bedrijfsnaam (Indien van toepassing)

  Voornaam (Graag invullen)

  Straatnaam (Graag invullen)

  Postcode (Graag invullen)

  Telefoonnummer (Graag invullen)

  Achternaam (Graag invullen)

  Huisnummer (Graag invullen)

  Plaats (Graag invullen)

  Uw emailadres (Graag invullen)

  Onderwerp:

  Uw bericht:

  Graag de code invullen: captcha

  Uiteraard kunt u ons ook nog per post bereiken:
  Stichting Oetelkonzèrt
  Postbus 1003
  5200 BA ‘s-Hertogenbosch